fbpx

Despre noi

Alege locația, data și ora dorită pentru rezervare

Compară și rezervă autoturismul preferat

Achită rezervarea online, simplu și în siguranță

Bucură-te apoi de experiențele oferite de un autoturism premium

Tot ceea ce facem prin Unicorn Booking este să îți oferim posibilitatea de a redescoperi plăcerea condusului. Aventura ta începe în clipa în care ai pornit motorul autoturismelor noastre, deoarece vei pune în mișcare o gamă largă de tehnologii avansate, care îți îmbunătățesc experiența de condus, în toate modurile posibile.

Asigurăm transparența întregului proces de rezervare, cu prețuri și garanții clar stabilite, disponibilitate în timp real, toate acestea în cadrul unei platforme securizate și sigure.

Unicorn Booking îți propune o gamă selectă de mașini premium, printr-un serviciu eficient de închirieri auto. Garantăm controlul complet asupra flotei noastre de autoturisme. Cunoaștem istoricul complet al fiecărui vehicul, toate specificațiile și caracteristicile acestuia.

Autoturismele sunt în proprietatea Unicorn Booking, garantând astfel conformitatea caracteristicilor fiecărui vehicul.

Flota premium de închiriere auto este formată din autoturisme care se potrivesc pentru orice ocazie sau situație. Înțelegem că evenimentul tău este special, de aceea serviciile noastre sunt centrate în jurul tău. Dacă ești în căutarea unei experiențe de neuitat, suntem aici pentru a-ți oferi un serviciu premium de rent-a-car.

Închiriere auto Unicorn Booking îți propune o gamă selectă de mașini premium, printr-un serviciu eficient de închirieri auto.

Garantăm controlul complet asupra flotei noastre de autoturisme. Cunoaștem istoricul complet al fiecărui vehicul, toate specificațiile și caracteristicile acestuia.

Tot ceea ce facem prin Unicorn Booking este să îți oferim posibilitatea de a redescoperi plăcerea condusului.

Aventura ta începe în clipa în care ai pornit motorul autoturismelor noastre, deoarece vei pune în mișcare o gamă largă de tehnologii avansate, care îți îmbunătățesc experiența de condus, în toate modurile posibile.

Flota premium de închiriere auto este formată din autoturisme care se potrivesc pentru orice ocazie sau situație. Înțelegem că evenimentul tău este special, de aceea serviciile noastre sunt centrate în jurul tău.

Dacă ești în căutarea unei experiențe de neuitat, suntem aici pentru a-ți oferi un serviciu premium de rent-a-car.

Mai jos puteți găsi cele mai frecvente întrebări primite de la clienții noștri despre închirierea unei mașini și răspunsurile aferente. Dacă aveți alte întrebări sau neclarități, vă rugam să nu ezitați să ne contactați.

Pentru a închiria un autoturism de la Unicorn Booking trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • vârstă minima acceptată este de 19 an;
  • trebuie să aveți un permis de conducere valabil, minim 1 an vechime categoria B.

Aveți nevoie de permisul de conducere, de actul de identitate și de un card de credit atunci când închiriați mașină de pe platforma Unicorn Booking.

A. Rezervarea

1. Trimiteți solicitarea prin formularul online de rezervări, prin e-mail sau telefonic.

Solicitarea trebuie conțină modelul mașinii, perioada de închiriere, locația de predare/preluare și numele clientului.

2. Un reprezentant Unicorn Booking face și transmite o rezervare provizorie care blochează mașină pentru perioada solicitata.

3. Dacă sunteți de acord cu oferta noastră trebuie o confirmați în decurs de 48 de ore. Acum aveți o rezervare definitivă.

B. Închirierea

1. La data, ora și locația stabilite în rezervare se livrează mașină (spălată interior/exterior și cu plinul făcut).

La livrare se semnează contractul de închiriere și se completează fișa de predare-primire a autoturismului.

2. Închirierea propriu-zisă. Dacă apare orice problemă puteți ne sunați oricând, suntem la dispoziția dumneavoastră 24h/24.

3. La data, ora și locația stabilite se returnează mașină. Finalul închirierii este consemnat în fișa de predare-primire, se returnează garanția și se eliberează o factură dacă a fost solicitată.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!